ÇEVRE POLİTİKAMIZ

“Yarın için Bugün”

Gelecek nesillere yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre bırakmak için tüm faaliyet ve süreçlerimizde, proaktif (önleyici) çevre yönetim uygulamalarını temel prensip edindik.

Bu bağlamda, işyerlerindeki çevre performansımızı etkin şekilde yönetmek ve geliştirmek için yasal gereklilikler ve müşteri talepleri doğrultusunda tüm tedbirleri alırız.

“Faaliyetlerimizin potansiyel etkilerini azaltırız.”

İşimizin tamamlayıcı bir parçası olarak, faaliyetlerimizden kaynaklanabilecek olumsuz çevresel etkilerin önlenmesi veya azaltılması için mobilizasyon süreçlerinde çevre boyut ve etkilerinin belirlenmesi, çevreye duyarlı yöntemlerle yönetilmesi konularında çalışmalar yürütürüz.

Çevre performansımızı sürekli iyileştirecek yaratıcı çözümler geliştirmek ve kullanımını yaygınlaştırmak için kendi işgücümüzle, iş ortaklarımızla, altyüklenicilerimizle, müşterilerimizle, yerel halkla ve diğer paydaşlarımızla işbirliği içinde bulunuruz.

“Atıklarımızı çevreyle uyumlu bir şekilde yönetiriz.”

Faaliyetlerimizden kaynaklanan atıkların en uygun  şekilde yönetilmesi için kaynağında önleme, azaltma, tekrar kullanım, geri dönüşüm ve son olarak bertaraf aşamalarından oluşan bir atık yönetim hiyerarşisi uygularız.

Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya için; atık yönetiminin tüm planlama ve iş faaliyetlerimizde ön planda  tutulması, kurumsal yaklaşımımızın önemli bir parçasıdır.

“Enerji tüketimini azaltırız.”

Enerji, hammadde ve diğer doğal kaynak tüketimlerinin tüm işyerlerinde optimum seviyede tutulması için verimli ve uygun şekilde kullanılmaları konusu üzerinde özellikle durur ve gerekli çalışmaları yürütürüz.

Ayrıca, tüm iş faaliyetlerimizde çevre dostu enerji kaynaklarının kullanımına öncelik veririz.

Bu politika ile; tüm faaliyetlerimizde yasal ve uluslararası gereklilikleri karşılayarak çevreyi korumak için çalışmalarımızı hassasiyetle sürdüreceğimizi taahhüt ederiz.